Aanbieder van intralogistieke oplossingen

China heeft de laatste 10 tot 15 jaar een krachtige logistieke ontwikkeling doorgemaakt, waarbij de kosten van arbeid en grond constant zijn gestegen. Het is qua duurzaamheid geen haalbare kaart om deze ontwikkeling de komende 10 tot 15 jaar voort te zetten met een onbeperkte hoeveelheid personeel en ruimte. Dit kan alleen door de capaciteit en efficiency van magazijnen aanzienlijk te vergroten en het sorteerproces te verbeteren met minder personeel en een minimaal aantal menselijke missers.
Om deze uitdagingen het hoofd te bieden zijn wij bereid onze Europese expertise en ervaring met onze Chinese collega's te delen. Met een minimale investering zijn wij in staat u een moderne, efficiƫnte intralogistieke operatie van wereldklasse te bieden. Dankzij onze slimme oplossingen kunnen we uw bestaande systeem optimaal inrichten en klaarmaken voor een maximale doorstroom.
CHK is sinds 1994 gevestigd in Rotterdam, Nederland. Wij hebben in ruim 20 jaar tijd een gedegen reputatie opgebouwd als leverancier van diensten en producten aan de logistieke tak van food en non-food winkelketens en nationale postbedrijven.
Met een professioneel team bestaande uit ervaren projectmanagers, logistiek managers, procesontwikkelaars en IT-specialisten leveren we een intralogistieke oplossing in de vorm van een gloednieuw distributiesysteem en bieden wij u een oplossing op maat die is afgestemd op uw specificaties en werkomgeving. Samen met onze plaatselijke Chinese partners kunnen wij u optimaal van dienst zijn met onze "totaalprojecten".