Over ons

Bij CHK zijn we in 2004 begonnen met het importeren van rollators. Kort daarop lanceerden we onze eerste designrollator van aluminium onder ons eigen label Elephantje. Dankzij onze proactieve benadering van de markt is de Elephantje-rollator inmiddels uitgegroeid tot een van de best verkopende rollators van de Benelux.
Vrijwel gelijktijdig begonnen we de bloemenbranche, postbedrijven en winkelketens te voorzien van trolleys en rolcontainers. Gedreven door een passie om onze klanten de beste waarde voor hun geld te bieden, laat CHK alle producten in het Verre Oosten vervaardigen, waarbij we het productieproces volledig in eigen beheer houden. Met een eigen team in iedere productie-eenheid levert CHK producten van Europese kwaliteit tegen prijzen uit het Verre Oosten. Alleen al in Nederland levert CHK ruim 100.000 units van diverse soorten rolcontainers en trolleys per jaar.
Ondersteund door een sterk R&D-team kunnen onze klanten hun eigen containers op maat laten maken en ze daarmee perfect laten afstemmen op hun eigen processen.
We bieden niet alleen de eindproducten, maar dragen ook zorg voor de reparaties en onderhoudswerkzaamheden bij onze klanten. Daarvoor gaan we zeer creatief op zoek naar de juiste formule waarmee we onze klanten optimaal van dienst kunnen zijn.
Sinds 2016 houdt CHK zich bezig met een derde activiteit: het aanbieden van intralogistieke oplossingen
Dankzij onze vele jaren actieve betrokkenheid bij de logistieke markt heeft CHK een netwerk binnen de industrie opgebouwd waarmee we intralogistieke hardware en software kunnen aanbieden. Met ons multinationale team van experts en specialisten bevindt CHK zich nu in een perfecte positie om onze klanten een totaaloplossing te kunnen bieden in de vorm van een volledig geautomatiseerd magazijnproces voor zowel dozen als pallets.
Als een zogenaamde “light” provider produceert CHK zelf geen machines of rekken. Wij bieden onze klanten alleen het meest essentiële en belangrijkste onderdeel van het hele proces: de oplossing en de inrichting ervan.

 

 

Onze missie
Onze missie bij CHK is onze klanten meerwaarde - en onze aandeelhouders daarmee winst - te leveren. Hiermee kunnen we betere oplossingen tegen lagere prijzen bieden dan onze concurrenten, waarbij we tevens zorgdragen voor het milieu. We doen dit door klanten van over de hele wereld te laten profiteren van een uitmuntende waarde, een consistente kwaliteit en continue innovatie