Over ons

Rolcontainers gemaakt naar uw wensen en ontwerp!

CHK BV: Specialist in rolcontainers

CHK is in 2004 gestart met het importeren van rollators. Kort daarop lanceerden we onze eerste designrollator van aluminium onder ons eigen label “Elephantje”. Dankzij onze proactieve benadering van de markt is de Elephantje-rollator inmiddels uitgegroeid tot een van de best verkopende rollators van de Benelux. Vrijwel gelijktijdig begonnen we de bloemenbranche, postbedrijven en winkelketens te voorzien van trolleys en rolcontainers. Gedreven door een passie om onze klanten de beste waarde voor hun geld te bieden, laat CHK alle producten in het Verre Oosten vervaardigen, waarbij we het productieproces volledig in eigen beheer houden. Met een eigen team in iedere productie-eenheid levert CHK producten van Europese kwaliteit tegen prijzen uit het Verre Oosten. Alleen al in Nederland levert CHK ruim 100.000 units van diverse soorten rolcontainers en trolleys per jaar.

Ondersteund door een sterk R&D-team kunnen onze klanten hun eigen containers op maat laten maken en ze daarmee perfect laten afstemmen op hun eigen processen.

Met onze opgebouwde jarenlange ervaring en expertise in het maken en in grote aantallen produceren van rolcontainers, melkkarren, trolleys enz. zal het u niet verbazen dat ons missiestatement is:

De beste rolcontainers, melkkarren en trolleys maken voor onze klanten naar hun wensen en ontwerp!

Hoofdkantoor Nederland
Puntweg 11, 3208 LD Spijkenisse